Informatie over de jeugdcommissie

De jeugdcommissie is verantwoordelijk voor uitvoering van het algemene jeugd aannamebeleid van TV Spaarndam, op basis van de criteria zoals deze door het bestuur vastgesteld zijn. De jeugdcommissie zorgt ervoor dat nieuwe en bestaande jeugdleden hun plek vinden binnen onze vereniging door middel van:

  • Het organiseren van de inschrijving en indeling van reguliere zomer- en wintertraining.
    Dit gebeurt op basis van het Tenniskidsprogramma samen met de jeugdtrainer, evenals communicatie hierover richting de jeugdleden.
  • Contact met de reguliere jeugdtrainer en evaluatie van de trainers en trainingen.
  • Een zondagochtend per maand helpen met de organisatie van de Tenniskids World Tour.
  • Het opzetten en de uitvoering van de jeugdladder.
  • Het stimuleren van deelname aan de Haarlemse Jeugd competitie (zowel zomer als winter, een competitie voor niet competitie-spelers).
  • Het organiseren van jeugdactiviteiten zoals, leerlingen toernooi; het Luilaktoernooi; diverse Jeugdfeesten; en overige sociaal gerichte tennisactiviteiten, die mee bijdragen aan het tenniskarakter van TV Spaarndam.
  • Ben je een senior en lijkt het je leuk om deel uit te maken van de jeugdcommissie, mail dan naar [email protected] 

In samenwerking met onze trainer Rick van der Meulen (Tennisschool ProActief) willen we graag dat onze jeugd de komende jaren veel speelt en wil blijven komen op TV Spaarndam.


Jeugdbestuur

Het jeugdbestuur bestaat op dit moment uit de volgende mensen:
Sandra Camoeiras
Britt Le Brun-Blesing
Rick van der Meulen (hoofdtrainer)

Omdat de jeugdtak van TV Spaarndam hard groeit, hebben we ook nog taken openstaan. Ons doel is namelijk om het werk van het jeugdbestuur zo leuk mogelijk te houden en niet teveel tijd te laten kosten. Samen sterk…zogezegd!  

Waar ligt jouw kracht?

Bekijk onderstaande taken, bepaal waar jouw ondersteunende kracht voor TV Spaarndam ligt en meld je aan via [email protected]   

Competitie

onder de taak competitie valt het samenstellen van de competitieteams in overleg met de trainer. De communicatie naar de leden/spelers wanneer en waar ze moeten inschrijven. Doorgeven aan de KNLTB. Begeleiden van spelen tijdens de competitiespeeldag (dit is niet elke speeldag).  

Tenniskids

de jeugd speelt competitie in de rode & oranje bal op zondag. Gemiddeld spelen ze 1 à 2 uur wedstrijdjes. Ontvangen van de tegenstanders wanneer TV Spaarndam thuis speelt. Deze moeten worden aangemeld en op de baan worden gezet. De score word bij gehouden middels laptop.  

Wedstrijdbegeleiding

het begeleiden van spelers tijdens wedstrijden, denk hierbij aan clubkampioenschappen, competitie en events.  

Website Foto’s & Facebook

op dit moment speelt sociale media de belangrijkste rol in promoten van spelers, wedstrijden en events. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het maken van foto’s van events, wedstrijden en andere activiteiten. Deze worden op Facebook en op de website neergezet ter promotie. (denk aan privé rechten).  

Lesindeling

leerlingen schrijven zich in wanneer ze kunnen lessen in de week. Samen met de trainer maak je een lesschema wanneer de spelers lessen/training volgen in de week. Deze worden besproken met de spelers door middel van mailing, bellen etc.  

Jeugdevents

tijdens onze jeugdevents ben je de spil van het begeleiden van de jeugd. Het promoten van de jeugd-events via mail, whatsapp, website, Instagram, Facebook, etc. (of een combinatie van deze middelen).

Denk hierbij aan bijvoorbeeld: Luilaktoernooi, Leerlingentoernooi, Jeugd Clubkampioenschappen. Onder andere versieren en gezellig maken van het park, verzorgen van drinken en eten op het park voor de kinderen.