Zomer Challenge 2023

Aanbod voor nieuwe leden: ZOMER CHALLENGE (3 maanden zomerlidmaatschap)
 
De KNLTB wil graag tegemoet komen aan de wensen van voetballers/hockeyers/etc. om deze sporters in de zomerstop een alternatief te geven. Daarom bieden wij ook dit jaar de Zomer Challenge aan. Dit is een flexibel/compact zomerlidmaatschapspakket van 3 maanden. Op deze manier kunnen de sporters ook in de zomermaanden actief blijven en op een leuke manier kennis maken met tennis en met Tennisvereniging Spaarndam!
 
De Zomer Challenge 2023 is een zomerlidmaatschap voor 3 maanden. Dit zomerlidmaatschap is van toepassing in de maanden juni, juli, augustus en september (t/m 10 september ivm sluiting en renovatie tennispark) en geldt voor iedereen. De enige voorwaarde is dat men minimaal 8 maanden geen lid is geweest van een tennisvereniging.
 
Aanbod:
  • 3 maanden zomerlidmaatschap voor 50 euro tot uiterlijk 10 september (eindigt vanzelf)
  • KNLTB-pas (deelnemers zijn dan ook verzekerd via de knltb)
  • onbeperkt vrij spelen
  • mogelijkheid om mee te doen in deze periode aan KNLTB toernooien en clubactiviteiten
  • vanaf 18 jaar tot ….
  • mogelijkheid tot tennisles (info van onze tennisschool ProActief vind je hier)
 
De lessen bij Tennisvereniging Spaarndam worden verzorgd door Tennisschool Pro Actief. Neem contact op met Rick van der Meulen via [email protected]
 
Deelnemers kunnen zich individueel opgeven, maar het is natuurlijk het leukst om met een heel team deel te nemen aan deze Zomer Challenge. Door deze Zomer Challenge aan te bieden, hopen we dat we de (beginnende) tennissers op een laagdrempelige manier kennis kunnen laten maken met tennis. En dat de geoefende spelers misschien het tennis en Tennisvereniging Spaarndam (her)ontdekken. Het is voor sporters in ieder geval dé ideale mogelijkheid om fit de zomer door te komen.

Word Zomerlid!!
Wil je je hiervoor inschrijven, gebruik dan de button 'lid worden' bovenaan het scherm op onze website en
vul bij actiecode “Zomer Challenge 2023” in. 
 
 
Tot ziens bij Tennisvereniging Spaarndam