Jeugdtennis – waarom is tennissen nou zo leuk?

Waarom tennissen zo leuk is (heel veel info te vinden op bijvoorbeeld tenniskids)
 

Jeugdtennis is fun!

Wist je dat er maar liefst 95.000 kinderen zijn die tennissen? En dat is niet zo gek want tennis is gezellig, je het kunt spelen waar en wanneer jij wilt, het is uitdagend en het is ook nog eens de gezondste sport! Of je nou een jongen of meisje bent, arm of rijk, blond of donker, tennis is er voor iedereen. Het leuke aan tennis is dat je steeds weer nieuwe kinderen ontmoet. En hoe graag je ook wilt winnen, na afloop geef je elkaar altijd een hand. Dat is bij tennis heel normaal. Tennissen kun je samendoen, bij een vereniging, maar ook op het strand, op straat, op school en op vakantie. Tennissen kan je altijd en overal, iedereen kan meedoen.  


Jeugdtennisles bij TV Spaarndam
 

In samenwerking met Tennisschool ProActief (Rick van der Meulen) bieden wij uitgebreide trainingsfaciliteiten aan jeugdleden, maar ook voor senioren op ons gezellige Spaarndamse tennispark. TV Spaarndam subsidieert de jeugdopleidingen, dus een jeugdlidmaatschap is daardoor vriendelijk geprijsd.   De lessen van tennisleraar Rick zijn naast leerzaam, zeker ook heel leuk. Het aanleren van tennisvaardigheden wordt gecombineerd met leuke spelletjes met racket en bal en een grapje tussendoor.

De lessen worden natuurlijk ingestoken op het niveau van de groep en de groepen worden ook ingedeeld op leeftijd en niveau in blauw, rood, oranje, groen of geel. Spelenderwijs leren de kinderen de regels van tennis en de etiquette van de tennissport.  

Doordat we een goede sponsor hebben, krijgen alle jeugdleden een shirt en vest in bruikleen voor het lopende seizoen. Ballen zijn ook beschikbaar gesteld voor zowel de lessen als de competitie. Racket en schoenen (geschikt voor gravel) dienen zelf geregeld te worden.

Aanmelden bij TV Spaarndam

Wil jouw kind tennissen, maar heb je nog geen idee of de sport bij hem of haar past? Dan hebben wij de oplossing.
Weet je al dat je lid wilt worden van TV Spaarndam, meld je dan direct aan via onze aanmeldpagina. Kom je er niet uit of heb je andere vragen, stuur dan een mail naar [email protected].