Intro

Beste leden van TV Spaarndam,

Mijn naam is Rick van der Meulen en ik ben zeer verheugd dat ik vanaf 2019 aan de slag mag als clubtrainer bij TV Spaarndam. Ik stel mijzelf hierbij graag aan u voor:
 
Al sinds mijn tiende jaar ben ik besmet met het tennisvirus. Op mijn vijftiende ben ik begonnen met wedstrijdtennis om daarna door te groeien naar nationaal niveau.
Voor mij was het toen al duidelijk, ik wilde van mijn passie mijn beroep maken en ben daarom in 1999 gestart met de opleiding CIOS in Overveen. Tijdens mijn opleiding ben ik al gestart met het lesgeven aan kinderen en volwassen. In 2001 ben ik afgestudeerd voor mijn KNLTB A & B‑licentie en sindsdien sta ik als fulltime tennisleraar op de tennisbaan.
 
In de jaren als tennistrainer/leraar/coach heb ik 2,5 jaar voor de KNLTB gewerkt op diverse tennisparken in Noord-Holland. Daarnaast ben ik 6 jaar hoofdtrainer geweest van TC De Nieuwe Brug (district IJmond) en heb ik gewerkt met allerlei doelgroepen van jeugd tot volwassen/veteranen.
 
Sinds 2012 ben ik als zelfstandig ondernemer gestart met Tennisschool ProActief en werk ik samen met de o.a. Holland Tennis, een gecertificeerde tennisschool die op meerdere locaties trainingen verzorgen.  Ik trainde hiervoor o.a. spelers van de nationale jeugdranglijst.
 
En dan ligt er voor mij nu een geweldige uitdaging in het verschiet: aan de slag als clubtrainer bij TV Spaarndam!
Ik verheug me erop om training te mogen geven aan de leden van TV Spaarndam. Graag deel ik mijn jarenlange tenniservaring met u, waardoor u hopelijk met nog meer plezier op de baan zult staan. Ook kijk ik uit naar de samenwerking met de jongste leden, want juist deze doelgroep is de toekomst van TV Spaarndam.  

Alle praktische informatie voor het aankomend tennisseizoen staat op de website (KLIK HIER) waarna u kunt doorlinken naar mijn website. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan ben ik te bereiken via mailadres: [email protected]
 

Tot op de baan bij TV Spaarndam.
 
Rick van der Meulen