Corona update: Neem je verantwoordelijkheid !!!

18 september 2020


Aan alle leden van TV Spaarndam,

Wat hebben we een toptoernooi gehad met de Clubkampioenschappen en wat hadden we een prachtige en zonnige start van de KNLTB Competitie 2020. Alleen moeten we het dit jaar doen binnen de geldende maatregelen in de strijd tegen het coronavirus.

Vrijdagavond heeft de regering kenbaar gemaakt dat de Corona-besmettingen toenemen en daarom de regels worden aangescherpt.

Wij kunnen niet anders dan jullie vragen:

  • Houd je alsjeblieft aan de regels. Blijf op anderhalve meter, let op de instructies (ook bij andere verenigingen).
  • Houd elkaar in de gaten. Pas goed op elkaar.
  • Ben je de afgelopen twee weken in contact geweest met iemand die positief is getest op corona? Of ben je zelf positief getest? Of ben jij op vakantie geweest in een land waarvoor onze overheid voor of tijdens je verblijf code oranje heeft afgegeven?
    Blijf dan nog even thuis en kom niet naar TV Spaarndam.

Eén besmetting op de club kan het tennisseizoen in gevaar brengen, niet alleen voor jou, maar voor iedereen. Los nog van de mensen die je in gevaar kunt brengen. Misschien word jij niet doodziek van corona, maar je teamgenoot of een clubgenoot misschien wel.

Het klinkt misschien wat streng, maar het handhaven van de regels doe je ook samen. Bescherm jezelf, maar ook anderen. Help elkaar, op een vriendelijke manier. Laat je aanspreken, als je ergens te gast bent. En word dan niet boos op de mensen die het zo goed mogelijk proberen te regelen.

Laten we met elkaar ervoor zorgen dat het sporten mogelijk blijft, neem je verantwoordelijkheid, pas goed op elkaar én geniet van de tennissport.


Met sportieve groet,


Bestuur TV Spaarndam

Nieuwscategorieën