Zomertoernooi

Het Zomertoernooi gaat door!

En wel precies zoals gepland op:
11, 18, 25 JULI en
1, 8, 15 AUGUSTUS

Zes zaterdagen in de zomermaanden
Aanwezig om 13.00 uur, spelen om 13.30 uur

 

In juli en augustus kun je op zaterdagmiddag meedoen met het Zomertoernooi, de opvolger van het Lithografentoernooi. Leuk voor de thuisblijvers en om lekker te tennissen na of voor je vakantie.

Hoe werkt het?
Je hoeft je niet aan te melden voor dit toernooi. Op de zaterdag(en) dat je wilt spelen, zorg je dat je om 13.00 uur op het tennispark bent. Daar zijn twee mensen die het toernooi die middag organiseren. Je meldt je bij hen aan en zij maken een indeling van de dubbelpartijen.

Vanaf 13.30 uur speel je drie partijen van 45 minuten in een wisselende dubbelcombinatie. Tussen de wedstrijden is er een kwartier pauze. Na afloop doen de deelnemers gezellig een hapje en een drankje. Natuurlijk regelen we daarbij alles corona-proof en houden we 1,5 meter afstand.

Meedoen aan het Zomertoernooi kost € 5 per persoon per zaterdagmiddag. Daar krijg je bij aankomst een kop koffie of thee met wat lekkers voor en na afloop een borrelhapje.

Organisatie
Elke week nemen twee tennissers de organisatie op zich. Wil jij een of meerdere toernooidagen in goede banen leiden? Meld je dan aan bij:
> Hanneke van der Veen, telefoon 06 13 03 30 80
> of Thea Tol, telefoon 06 22 10 25 74.
Mary van Duyn organiseert de eerste zaterdag.

Feestelijke afsluiting
De laatste toernooidag, zaterdag 15 augustus, sluiten we extra gezellig af. Als initiatiefnemers organiseren wij (Hanneke en Thea) deze laatste middag van het Zomertoernooi.

Sportieve groet,

Hanneke en Thea

 

De dagwinnaars zijn:

  • zaterdag 11/7: Natasja Pijnaker
  • zaterdag 18/7: Chris Abels
  • zaterdag 25/7: Joop van der Zee
  • zaterdag   1/8: Thea Tol
  • zaterdag   8/8: Joop van der Zee
  • zaterdag 15/8: Thea Tol

De eindstand van het gehele toernooi:

  1. Thea Tol
  2. Joop van der Zee
  3. Mary van Duyn